Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.8.5


English version: WP Cerber Security 8.8.5


Deze versie brengt verbeteringen aan op de beheerpagina's van veel WP Cerber. De pagina's zijn responsive geworden en worden op een agile manier weergegeven. De databasequery's zijn geoptimaliseerd en het aantal is verminderd.

Nieuwe admin-functies

Snelle analyse van gebruikersactiviteit (gebruikersinzichten) met filterkoppelingen op de logboekpagina's van Activiteit en Live Traffic.

Quick user insights

Quick user insights on the Activity log page

Snelle IP-adresactiviteit en -analyse (IP-inzichten) met filterkoppelingen op de logboekpagina's van Activiteit en Live Traffic.

Verbeteringen aan admin-pagina's

  • Het geselecteerde gebruikersprofiel wordt weergegeven wanneer logboekvermeldingen worden gefilterd door de gebruikersaanmelding of door het zoeken naar gebruikersnaam op de pagina Activiteitenlogboek.
  • De IP-adresgegevens en -analyses worden weergegeven bij het filteren van logboekvermeldingen op IP-adres of bij het zoeken naar IP-adressen op de pagina Activiteitenlogboek.
  • Om de admin-pagina's van WP Cerber sneller weer te geven, gebruikt de plug-in nu AJAX-rendering.
  • Om de gebruikersbeheerpagina sneller te laden, worden de door WP Cerber gegenereerde gebruikerstabelkolommen nu gegenereerd en geladen via AJAX.

Kleine verbeteringen en bugfixes

  • Markeer de geselecteerde filterlink in de navigatiebalken op de logboekpagina's van Activiteit en Live Traffic.
  • Verbeterde registratie en weergave van DB-fouten. U zult geen valse DB-fouten zien op de diagnosepagina.
  • Bug opgelost: tijdens het scannen kunt u de softwarefout tegenkomen "Het proces is afgebroken vanwege een serverfout. Controleer de browserconsole op fouten." en "Te weinig argumenten" -fout in het foutenlogboek van de server.

Neem voor feedback contact met ons op via dit forum of stuur een direct bericht op Twitter: @wpcerber . Via dit formulier kunt u uw ideeën en suggesties ook privé versturen.

Als je een probleem ondervindt, neem dan contact op met onze klantenservice of vraag om hulp op het communityforum .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.