Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.8.5


English version: WP Cerber Security 8.8.5


Deze versie brengt verbeteringen aan veel beheerpagina's van WP Cerber. De pagina's werden responsief en worden op een flexibele manier weergegeven. De databasequery's zijn geoptimaliseerd en het aantal is teruggebracht.

Nieuwe beheerdersfuncties

Snelle analyse van gebruikersactiviteit (gebruikersinzichten) met filterlinks op de activiteiten- en live verkeerslogpagina's.

Quick user insights

Quick user insights on the Activity log page

Snelle IP-adresactiviteit en -analyse (IP-inzichten) met filterlinks op de Activiteit- en Live Traffic-logpagina's.

Verbeteringen aan beheerpagina's

  • Het geselecteerde gebruikersprofiel wordt weergegeven bij het filteren van logboekvermeldingen op basis van de gebruikersaanmelding of het gebruik van de gebruikersnaamzoekfunctie op de pagina Activiteitenlogboek.
  • De IP-adresdetails en -analyses worden weergegeven bij het filteren van logboekvermeldingen op IP-adres of bij gebruik van IP-adres zoeken op de pagina Activiteitenlogboek.
  • Om de beheerderspagina's van WP Cerber sneller weer te geven, gebruikt de plug-in nu AJAX-rendering.
  • Om de gebruikersbeheerpagina sneller te laden, worden de gebruikerstabelkolommen gegenereerd door WP Cerber nu gegenereerd en geladen via AJAX.

Kleine verbeteringen en bugfixes

  • De geselecteerde filterlink markeren in de navigatiebalken op de activiteiten- en live verkeerslogpagina's.
  • Verbeterde logboekregistratie en weergave van DB-fouten. U zult geen valse DB-fouten zien op de Diagnostische pagina.
  • Bug opgelost: tijdens het scannen kunt u de softwarefout tegenkomen "Proces is afgebroken vanwege een serverfout. Controleer de browserconsole op fouten." en "Te weinig argumenten"-fout in het serverfoutenlogboek.

Neem voor feedback contact met ons op via dit forum of stuur een direct bericht op Twitter: @wpcerber . U kunt uw ideeën en suggesties ook privé doorgeven via dit formulier .

Als je een probleem ondervindt, neem dan contact op met onze klantenservice of vraag om hulp op het communityforum .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.