Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.8.5


English version: WP Cerber Security 8.8.5


Deze versie brengt verbeteringen aan veel beheerderspagina's van WP Cerber. De pagina's zijn responsief geworden en worden op een agile manier weergegeven. De databasequery's zijn geoptimaliseerd en het aantal is verminderd.

Nieuwe beheerdersfuncties

Snelle analyse van gebruikersactiviteiten (gebruikersinzichten) met filterlinks op de logboekpagina's Activiteit en Live Verkeer.

Quick user insights

Quick user insights on the Activity log page

Snelle IP-adresactiviteit en -analyse (IP-inzichten) met filterlinks op de logboekpagina's Activiteit en Live Verkeer.

Verbeteringen aan beheerderspagina's

  • Het geselecteerde gebruikersprofiel wordt weergegeven wanneer logboekitems worden gefilterd op basis van de gebruikersnaam of bij het zoeken op gebruikersnaam op de pagina Activiteitenlogboek.
  • De details en analyses van het IP-adres worden weergegeven wanneer logboekvermeldingen worden gefilterd op basis van het IP-adres of bij het zoeken naar IP-adressen op de pagina Activiteitenlogboek.
  • Om de beheerderspagina's van WP Cerber sneller weer te geven, gebruikt de plug-in nu AJAX-rendering.
  • Om de gebruikersbeheerpagina sneller te laden, worden de door WP Cerber gegenereerde gebruikerstabelkolommen nu gegenereerd en geladen via AJAX.

Kleine verbeteringen en bugfixes

  • Markering van de geselecteerde filterlink in de navigatiebalken op de logboekpagina's Activiteit en Live verkeer.
  • Verbeterde registratie en weergave van DB-fouten. U zult geen valse DB-fouten zien op de Diagnostische pagina.
  • Bug opgelost: tijdens het scannen kunt u de softwarefout tegenkomen: "Proces is afgebroken vanwege een serverfout. Controleer de browserconsole op fouten." en de fout 'Te weinig argumenten' in het serverfoutenlogboek.

Neem voor feedback contact met ons op via dit forum of stuur een direct bericht op Twitter: @wpcerber . U kunt uw ideeën en suggesties ook privé sturen via dit formulier .

Als u een probleem ondervindt, neem dan contact op met onze klantenservice of vraag om hulp op het communityforum .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.