Releases

WP Cerber Security 8.9.5


English version: WP Cerber Security 8.9.5


Deze versie brengt veel kleine maar belangrijke verbeteringen, prestatie-optimalisatie en bugfixes. Sinds WP Cerber 8.9.5 is de minimaal aanbevolen versie WordPress 5.5. De minimaal ondersteunde versie is nog steeds WordPress 4.9.

Verbeteringen in het loggen van activiteiten

 • Alle beëindigingen van gebruikerssessies loggen, inclusief de beëindigingen die plaatsvonden wanneer een beheerder gebruikerssessies handmatig beëindigt of gebruikers blokkeert via WordPress-dashboardbeheerpagina's. Voorheen registreerde WP Cerber het beëindigen van gebruikerssessies als gevolg vaneen geconfigureerde limiet op het aantal toegestane gelijktijdige gebruikerssessies .
 • Als een gebruikerssessie is beëindigd door een websitebeheerder, wordt de naam van de beheerder vastgelegd en weergegeven in het activiteitenlogboek.
 • Alle wijzigingen in het gebruikerswachtwoord loggen, inclusief de wijzigingen die zijn aangebracht op de gebruikersbeheerpagina voor bewerken en de WooCommerce-accountpagina voor bewerken. Voorheen registreert WP Cerber alleen wijzigingen die op openbare pagina's zijn aangebracht.
 • Wijzigingen van applicatiewachtwoorden loggen. Ze worden gebruikt om toegang te verlenen tot WordPress REST API. U kunt het gebruik van applicatiewachtwoorden beperken of weigeren op de instellingenpagina Gebruikersbeleid .
 • Het loggen van reCAPTCHA-gerelateerde gebeurtenissen is vernieuwd en biedt nu meer gedetailleerde en consistente informatie in de logboeken van WP Cerber.
 • Nieuwe statuslabels in het activiteitenlogboek: "reCAPTCHA geverifieerd" wordt weergegeven wanneer een gebruiker reCAPTCHA met succes oplost
 • Nieuwe statuslabels in het activiteitenlogboek: "Overal uitgelogd" wordt weergegeven wanneer een gebruiker volledig is uitgelogd op alle apparaten en van alle locaties.
 • Mislukte reCAPTCHA-verificaties worden geregistreerd met formulierverzendingsgebeurtenissen waaraan ze zijn gekoppeld.
 • Er wordt een nieuwe gebeurtenis gelogd: "Verzoek voor opnieuw instellen van wachtwoord geweigerd". Met mogelijke statussen "reCAPTCHA-verificatie mislukt", "Gebruiker geblokkeerd door beheerder", "Gebruikersnaam is verboden".
 • Het opnieuw instellen van gebruikerswachtwoorden is verbeterd om wijzigingen in de WordPress-kern te ondersteunen.

Nieuwe instellingen voor spambeveiliging

 • Een nieuwe instelling voor de antispam-engine van WP Cerber: "Schakel botdetectie-engine uit voor IP-adressen in de White IP Access List".
 • Een nieuwe instelling voor de reCAPTCHA-module : "Schakel reCAPTCHA uit voor IP-adressen in de White IP Access List".

Fouten oplossen

 • Een cookie-gerelateerde bug die een fatale softwarefout veroorzaakt als een gebruiker is verwijderd of zijn wachtwoord is gewijzigd in het WordPress-dashboard door de websitebeheerder terwijl de gebruiker is ingelogd.
 • Een bug met het WordPress wachtwoord verloren (reset wachtwoord) formulier dat voorkomt dat foutmeldingen aan een gebruiker worden weergegeven. Dit gebeurt onder de volgende omstandigheden: als zichtbare reCAPTCHA voor het formulier is ingeschakeld , is "Schakel de standaardfoutmelding voor reset wachtwoord uit" ingeschakeld en de gebruiker vinkt het reCAPTCHA-aanvinkvakje niet aan voordat hij het formulier verzendt.
 • Wanneer delimiet voor het aantal toegestane gelijktijdige gebruikerssessies is ingesteld op één, beëindigt een poging om in te loggen met de gebruikersnaam en het onjuiste wachtwoord de bestaande sessie van de gebruiker (de gebruiker wordt uitgelogd door WP Cerber).
 • Tijdens een poging om het wachtwoord opnieuw in te stellen voor een gebruiker die is geblokkeerd door een websitebeheerder , wordt deze gebeurtenis geregistreerd als "Wachtwoordreset aangevraagd" in plaats van "Wachtwoordresetverzoek geweigerd".
 • Tijdens een poging om het wachtwoord voor een gebruiker met een verboden gebruikersnaam opnieuw in te stellen , wordt deze gebeurtenis vastgelegd als "Wachtwoordreset aangevraagd" in plaats van "Wachtwoordresetverzoek geweigerd".

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.