Releases

WP Cerber Security 8.9.5


English version: WP Cerber Security 8.9.5


Deze versie brengt veel kleine maar belangrijke verbeteringen, prestatie-optimalisatie en bugfixes. Sinds WP Cerber 8.9.5 is de minimaal aanbevolen versie WordPress 5.5. De minimaal ondersteunde versie is nog steeds WordPress 4.9. Sommige functies zijn beschikbaar in de professionele versie van WP Cerber .

Verbeteringen in het loggen van activiteiten

 • Het loggen van alle beëindigingen van gebruikerssessies, inclusief die welke plaatsvonden wanneer een beheerder handmatig gebruikerssessies beëindigde of gebruikers blokkeerde via WordPress-dashboardbeheerpagina's. Voorheen registreerde WP Cerber dat beëindigingen van gebruikerssessies plaatsvonden vanwegeeen geconfigureerde limiet op het aantal toegestane gelijktijdige gebruikerssessies .
 • Als een gebruikerssessie is beëindigd door een websitebeheerder, wordt de naam van de beheerder geregistreerd en weergegeven in het activiteitenlogboek.
 • Het loggen van alle gebruikerswachtwoordwijzigingen, inclusief die gemaakt op de gebruikersbeheerderspagina en de WooCommerce-accountpagina. Voorheen registreerde WP Cerber alleen wijzigingen op openbare pagina's.
 • Het loggen van toepassingswachtwoorden verandert. Ze worden gebruikt om toegang te verlenen tot de WordPress REST API. U kunt het gebruik van toepassingswachtwoorden beperken of weigeren op de instellingenpagina Gebruikersbeleid .
 • Het loggen van reCAPTCHA-gerelateerde gebeurtenissen is vernieuwd en biedt nu meer gedetailleerde en consistente informatie in de logs van WP Cerber.
 • Nieuwe statuslabels in het activiteitenlogboek: "reCAPTCHA geverifieerd" wordt weergegeven wanneer een gebruiker reCAPTCHA met succes heeft opgelost
 • Nieuwe statuslabels in het activiteitenlogboek: "Overal uitgelogd" wordt weergegeven wanneer een gebruiker volledig is uitgelogd op alle apparaten en van alle locaties.
 • Mislukte reCAPTCHA-verificaties worden gelogd met gebeurtenissen voor het indienen van formulieren waaraan ze zijn gekoppeld.
 • Er wordt een nieuwe gebeurtenis vastgelegd: "Verzoek om wachtwoord opnieuw in te stellen geweigerd". Met mogelijke statussen "reCAPTCHA-verificatie mislukt", "Gebruiker geblokkeerd door beheerder", "Gebruikersnaam is verboden".
 • Het opnieuw instellen van gebruikerswachtwoorden is verbeterd om wijzigingen in de WordPress-kern te ondersteunen.

Nieuwe instellingen voor spambeveiliging

 • Een nieuwe instelling voor de anti-spam-engine van WP Cerber : "Schakel botdetectie-engine uit voor IP-adressen in de White IP Access List".
 • Een nieuwe instelling voor de reCAPTCHA-module : "ReCAPTCHA uitschakelen voor IP-adressen in de White IP Access List".

Fouten oplossen

 • Een cookie-gerelateerde bug die een fatale softwarefout veroorzaakt als een gebruiker is verwijderd of zijn wachtwoord is gewijzigd in het WordPress-dashboard door de websitebeheerder terwijl de gebruiker is ingelogd.
 • Een bug met het formulier WordPress verloren wachtwoord (wachtwoord opnieuw instellen) dat voorkomt dat foutmeldingen aan een gebruiker worden weergegeven. Dit gebeurt onder de volgende omstandigheden: als zichtbare reCAPTCHA voor het formulier is ingeschakeld , is "Schakel het standaard reset-wachtwoord-foutbericht uit" ingeschakeld en vinkt de gebruiker het selectievakje reCAPTCHA niet aan voordat het formulier wordt verzonden.
 • Wanneer delimiet van het aantal toegestane gelijktijdige gebruikerssessies is ingesteld op één, beëindigt een poging om in te loggen met de gebruikersnaam en het onjuiste wachtwoord de bestaande sessie van de gebruiker (de gebruiker wordt uitgelogd door WP Cerber).
 • Tijdens het resetten van het wachtwoord voor een gebruiker die is geblokkeerd door een websitebeheerder , wordt deze gebeurtenis vastgelegd als "Wachtwoord reset aangevraagd" in plaats van "Wachtwoord reset verzoek geweigerd".
 • Tijdens het resetten van het wachtwoord voor een gebruiker met een verboden gebruikersnaam , wordt deze gebeurtenis geregistreerd als "Wachtwoord opnieuw instellen aangevraagd" in plaats van "Wachtwoord opnieuw instellen verzoek geweigerd".

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.