Releases

WP Cerber Security 8.9.6


English version: WP Cerber Security 8.9.6


Deze versie brengt een aanzienlijke verbetering van de waarschuwingen en lost twee kritieke bugs op die in de vorige versie zijn ontdekt. De minimaal aanbevolen versie is WordPress 5.5. De minimaal ondersteunde versie is nog steeds WordPress 4.9.

Verbeteringen aan het waarschuwingssysteem

Als je bekend bent met WP Cerber, is de kans groot dat je waarschuwingen hebt gebruikt met soms niet bevredigende resultaten omdat je geen opties had om ze flexibel te maken. Met nieuwe waarschuwingsinstellingen kunt u een waarschuwing maken met nieuwe limieten: een vervaltijd, het maximale aantal waarschuwingen dat mag worden verzonden en optionele snelheidsbeperking. Alle nieuwe waarschuwingsinstellingen zijn optioneel. Wanneer u een waarschuwing maakt met een nieuw pop-upvenster, kunt u deze standaard laten staan. Zodra de geconfigureerde waarschuwingslimieten zijn bereikt, wordt de waarschuwing automatisch verwijderd.

Nog een update: waarschuwingsfilters kunnen de URL van een verzoek bevatten. Dit betekent dat u waarschuwingen door een bepaalde URL kunt beperken en gebeurtenissen met betrekking tot die URL kunt controleren, bijvoorbeeld gebeurtenissen die alleen op een registratiepagina plaatsvinden.

Baanbrekende verandering: globale snelheidsbeperking, beschikbaar om te configureren in de meldingsinstellingen, is nu van invloed op alle waarschuwingen. U kunt dit gedrag per waarschuwing wijzigen in het nieuwe dialoogvenster met waarschuwingsinstellingen door het selectievakje "Globale snelheidslimieten negeren" aan te vinken. Waarschuwingen die vóór WP Cerber 8.9.6 zijn gemaakt, worden een tijdje opgeschort als de uurlimiet is bereikt.

Kleine verbetering en wijzigingen

 • Het verwijderen van wachtwoorden voor WordPress-applicaties is nu vastgelegd.
 • Mogelijkheid om antispam, reCAPTCHA en verschillende andere instellingsspecifieke gebeurtenissen te controleren met behulp van links op de instellingenpagina's. Nadat u op een link heeft geklikt, kunt u ook een waarschuwing maken.
 • Verbeterde formulering van meerdere logboeklabels die worden weergegeven op de pagina Activiteitenlogboek.
 • Als een WP Cerber-functie een nieuwere versie van WordPress vereist, wordt een dergelijke functie niet meer weergegeven in de beheerdersinterface van de plug-in.
 • Nieuwe zinvolle en bruikbare berichten op de logschermen als er geen activiteit is gevonden in de logs met behulp van een bepaald zoekfilter.

Fouten oplossen

 • Er treedt een fatale PHP-fout op tijdens het inloggen op een versie van WordPress ouder dan 5.5 en een gebruiker heeft meer dan één actieve sessie. Zo is een gebruiker op meerdere apparaten ingelogd.
 • Er treedt een fatale PHP-fout op tijdens het gebruik van het formulier voor het opnieuw instellen van het wachtwoord op een versie van WordPress ouder dan 5.4. Deze bug is van invloed op code van derden (een plug-in) die gebruikmaakt van de functie voor het opnieuw instellen van wachtwoorden.
 • Bij het openen van de Tools-beheerpagina kan de PHP-fout optreden op sommige webservers: "Uncaught TypeError: strip_tags(): Argument #1 ($string) moet van het type string zijn, array opgegeven in…".
 • Bij het weergeven van het tabblad Activiteit kan de PHP-waarschuwing, afhankelijk van de geregistreerde activiteiten, voorkomen in het serverfoutenlogboek "PHP Warning: Undefined property: stdClass::$user in…".
 • Bij het beheren van WP Cerber op een externe website via Cerber.Hub , geeft de voettekst van de beheerderspagina ten onrechte de versie van WP Cerber weer die op de hoofdwebsite is geïnstalleerd.
 • Als de sitetitel van een website enkele speciale tekens bevat, zoals apostrofs, bevat het onderwerp van e-mailwaarschuwingen en -meldingen dergelijke tekens in gecodeerde vorm (bijvoorbeeld voor apostrofs is dit ').

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.