Releases
Releases

WP Cerber Security 6.0


English version: WP Cerber Security 6.0


Nieuwe functies

Hackeraanvallen op websites worden sterker en slimmer omdat snelgroeiende technologieën nieuwe kansen creëren voor hackers en cybercriminelen. We kunnen die feiten niet negeren en daarom hebben we een nieuwe functie geïmplementeerd: Traffic Inspector . Het is een gespecialiseerd algoritme voor verzoekinspectie dat fungeert als extra beschermingslaag. Sinds v 6.0 voert WP Cerber Security een inspectie uit van alle verdachte verzoeken en blokkeert deze voordat ze een website kunnen beschadigen. Dit beveiligingsalgoritme is standaard ingeschakeld en vereist geen configuratie. Het zal worden verbeterd op basis van de kennis die we opdoen tijdens het verzamelen en analyseren van aanvalspatronen van hackers in ons Cerber Lab .

Traffic Inspector inspecteert niet alleen verzoeken, maar registreert ze optioneel ook, zodat u ze handmatig kunt inspecteren. Is het mogelijk dat de logging de prestaties van de website vertraagt? Waarschijnlijk is het mogelijk op een gratis hosting als het loggen van al het verkeer is ingeschakeld, de crawlers van zoekmachines negeren is uitgeschakeld en het opslaan van verzoekvelden is ingeschakeld.

Verbeteringen

  • Mogelijkheid toegevoegd om de DB-tabellen van Cerber op te schonen. Nu kunt u alle rijen in een DB-tabel van Cerber handmatig verwijderen op de beheerderspagina Tools / Diagnostic. Opmerking: deze bewerking kan niet worden teruggedraaid.
  • Als uw hostingomgeving (webserver) enkele problemen heeft en deze problemen de functionaliteit van de plug-in kunnen beïnvloeden, worden deze weergegeven op de pagina Tools / Diagnostiek.
  • Op de beheerpagina Toegangslijsten zijn er nieuwe koppelingen voor elk item om HTTP-verzoeken van een bepaald netwerk of een IP-adres te controleren.
  • Beveiliging toegevoegd om te voorkomen dat geplande taken meerdere keren per uur worden uitgevoerd. Als u van tijd tot tijd meerdere identieke wekelijkse rapporten ontvangt, is dat uw geval.

Updates

  • Taalvertalingen zijn bijgewerkt. Dank aan alle vertalers!
  • JavaScript-code is verbeterd om overtollige velden in GET-verzoeken te elimineren.
  • Optimalisaties van codeprestaties.

Bugs gefixed

  • Om mogelijke waarschuwingsberichten in het serverfoutenlogboek of het WordPress-dashboard te elimineren , is de functie inet_pton() vervangen door filter_var().

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.