Releases
Releases

WP Cerber Security 6.0


English version: WP Cerber Security 6.0


Nieuwe functies

Hackeraanvallen op websites worden sterker en slimmer omdat snelgroeiende technologieën nieuwe kansen voor hackers en cybercriminelen creëren. We kunnen die feiten niet negeren en dat is de reden dat we een nieuwe functie hebben geïmplementeerd: Traffic Inspector . Het is een gespecialiseerd algoritme voor verzoekinspectie dat als extra beschermingslaag fungeert. Sinds v 6.0 WP controleert Cerber Security alle verdachte verzoeken en blokkeert deze voordat ze een website kunnen beschadigen. Dit beveiligingsalgoritme is standaard ingeschakeld en vereist geen configuratie. Het zal worden verbeterd op basis van de kennis die we krijgen tijdens het verzamelen en analyseren van aanvallen van hackers in ons Cerber Lab .

Traffic Inspector inspecteert niet alleen verzoeken, maar logt ze optioneel ook in, zodat u ze handmatig kunt inspecteren. Is het mogelijk dat het loggen de prestaties van de website vertraagt? Waarschijnlijk is het mogelijk op een gratis hosting als het loggen van alle verkeer is ingeschakeld, negeer zoekmachine crawlers is uitgeschakeld en velden voor het opslaan van verzoeken is ingeschakeld.

verbeteringen

  • Mogelijkheid toegevoegd om de DB-tabellen van Cerber op te schonen. Nu kunt u handmatig alle rijen in een Cerber-DB-tabel op de beheerpagina Tools / Diagnostic verwijderen. Opmerking: deze bewerking kan niet worden teruggedraaid.
  • Als uw hostingomgeving (webserver) enkele problemen heeft en deze problemen van invloed kunnen zijn op de plugin-functionaliteit, worden deze weergegeven op de pagina Tools / Diagnostic.
  • Op de beheerpagina Access Lists zijn er nieuwe koppelingen voor elk item om HTTP-aanvragen van een bepaald netwerk of een IP-adres te controleren.
  • Bescherming toegevoegd om te voorkomen dat geplande taken meerdere keren per uur worden uitgevoerd. Als u van tijd tot tijd meerdere identieke wekelijkse rapporten ontvangt, is dat uw geval.

updates

  • Taalvertalingen zijn bijgewerkt. Bedankt aan alle vertalers!
  • JavaScript-code is verbeterd om buitensporige velden in GET-verzoeken te elimineren.
  • Prestaties van codeprestaties.

Bugs verholpen

  • Om mogelijke waarschuwingsberichten in het serverfoutlogboek of het WordPress-dashboard te elimineren , is de functie inet_pton () vervangen door filter_var ().

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.