Releases

WP Cerber Security 7.8.5


English version: WP Cerber Security 7.8.5


Wat is er nieuw in deze release

  • Een nieuwe set heuristische algoritmen voor het detecteren van versluierde malware JavaScript-code is toegevoegd aan de Traffic Inspector- firewallregels en de malwarescanner .
  • Met een nieuw bestandsfilter op de pagina Quarantaine kunt u in quarantaine geplaatste bestanden filteren op de datum van de scan.
  • De prestaties van de malwarescanner zijn verbeterd. Nu verwijdert de scanner alle bestanden in de websitesessie en tijdelijke mappen permanent vóór de scan. Dit gedrag kan worden uitgeschakeld op de pagina Instellingen voor opschonen in het gedeelte Uitsluitingen of op de pagina met scannerinstellingen door respectievelijk de instellingen voor de sessiemap scannen en de instellingen voor de tijdelijke map scannen uit te schakelen. Soms bevatten deze mappen veel ongewenste bestanden, maar het belangrijkste is dat ze ook verborgen malwarebestanden kunnen bevatten.

Wat is bijgewerkt

  • Een update van het algoritme voor het detecteren van IP-adressen. Als de plug-in het externe IP-adres niet kan detecteren, gebruikt deze nu 0.0.0.0 als IP-adres. Als u dit probleem tegenkomt, lees dan Probleem oplossen met detectie van onjuiste IP-adressen .
  • De antispam-engine zal nooit het localhost-IP-adres blokkeren. Dit is 127.0.0.1 in het geval van IPv4 en ::1 in het geval van IPv6.
  • Prestatieverbeteringen voor databasequery's gerelateerd aan het proces van gebruikersauthenticatie.
  • Verbeterde afhandeling van de plug-in-instellingen in een hostingomgeving met fouten of verkeerd geconfigureerd, waardoor de plug-in de instellingen naar hun standaardwaarden zou kunnen resetten.
  • Verbeterde compatibiliteit met hostings die oude MySQL- en oude PHP-versies hebben.

Bugs gefixed

  • Er is een probleem opgelost met het opslaan van instellingen op het tabblad Hardening: "Kan geen toegang krijgen tot het bestand…"

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.