Releases

WP Cerber Security 7.8.5


English version: WP Cerber Security 7.8.5


Wat is er nieuw in deze release

  • Er is een nieuwe set heuristische algoritmen voor het detecteren van versluierde JavaScript-code voor malware toegevoegd aan de firewallregels en malwarescanner van Traffic Inspector .
  • Met een nieuw bestandsfilter op de pagina Quarantaine kunnen in quarantaine geplaatste bestanden worden uitgefilterd op de datum van de scan.
  • De prestaties van de malwarescanner zijn verbeterd. Nu verwijdert de scanner alle bestanden in de websitesessie en tijdelijke mappen permanent vóór de scan. Dit gedrag kan worden uitgeschakeld op de instellingenpagina Opschonen in het gedeelte Uitsluitingen of op de pagina met scannerinstellingen door respectievelijk de instellingen voor Scan sessiemap en Scan tijdelijke map uit te schakelen. Soms bevatten die mappen veel ongewenste bestanden, maar het belangrijkste is dat ze ook verborgen malwarebestanden kunnen bevatten.

Wat is er bijgewerkt

  • Een update van het algoritme voor IP-adresdetectie. Als de plug-in nu het externe IP-adres niet kan detecteren, zal het 0.0.0.0 als IP gebruiken. Als u dit probleem tegenkomt, lees dan Problemen met onjuiste IP-adresdetectie oplossen .
  • De antispam-engine zal nooit het IP-adres van de localhost blokkeren, namelijk 127.0.0.1 in het geval van IPv4 en ::1 in het geval van IPv6.
  • Prestatieverbeteringen voor databasequery's met betrekking tot het proces van gebruikersauthenticatie.
  • Verbeterde afhandeling van de plug-in-instellingen in een buggy of verkeerd geconfigureerde hostingomgeving waardoor de plug-in de instellingen naar hun standaardwaarden kan resetten.
  • Verbeterde compatibiliteit met hostings die oude MySQL- en oude PHP-versies hebben.

Bugs gefixed

  • Er is een probleem opgelost met het opslaan van instellingen op het tabblad Hardening: "Kan geen toegang krijgen tot het bestand…"

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.