Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.4


English version: WP Cerber Security 8.4


Het hedendaagse cyberbeveiligingslandschap verandert en cybercriminaliteit evolueert. Het is dus cruciaal om ons beveiligingsarsenaal voortdurend te verbeteren. Elke nieuwe release die we maken, maakt WP Cerber nog sterker door meerdere verbeteringen aan de beveiligingsalgoritmen door te voeren, waarvan sommige zichtbaar zijn, andere verborgen onder de motorkap.

Flexibeler toegangsbeleid op basis van land

Krijg meer flexibele en gedetailleerde controle over welke landen zijn toegestaan om in te loggen op uw WordPress. Nu maakt de landgebaseerde GEO-toegangscontrole-engine het configureren van op rollen gebaseerde toegangsregels mogelijk, evenals het geavanceerde op rollen gebaseerde 2FA-beleid . Kortom, u kunt een lijst configureren met landen waaruit gebruikers voor elke rol afzonderlijk mogen inloggen. Beheerders kunnen bijvoorbeeld alleen inloggen vanuit Australië en Duitsland, terwijl de rest van de gebruikers kan inloggen vanuit de VS, Canada en Brazilië.

Op rollen gebaseerde regels hebben een hogere prioriteit dan algemene regels voor alle gebruikers . Voor IP-adressen in de White IP Access List worden geen op het land gebaseerde GEO-regels toegepast.

WordPress geo country access policies

Configuring country-based GEO access policies for WordPress

Als een inlogpoging wordt geblokkeerd vanwege een landbeperking, wordt die poging in het activiteitenlogboek gemarkeerd als "Geblokkeerd door landregel".

Tip: om de toegang tot het WordPress-dashboard voor ingelogde gebruikers te blokkeren, configureert u een beleid op de beheerpagina Gebruikersbeleid .

Beheer van gebruikerssessies goed gedaan

WordPress heeft van nature geen functie om de sessies van gebruikers te monitoren en te beheren. Maar met WP Cerber Session Manager krijgt u een krachtige tool om ze te beheren en ingelogde gebruikers effectief te controleren.

Gebruik bulkacties om sessies van geselecteerde gebruikers te beëindigen of om een geselecteerde gebruiker te blokkeren . Gebruik links op een rij om naar het logboek met gebruikersactiviteiten te navigeren of naar het logboek van alle verzoeken van het IP-adres dat is gebruikt om in te loggen op de website. Als u Cerber.Hub inschakelt, kunt u de sessies van gebruikers op een willekeurig aantal websites beheren vanaf één WordPress-dashboard, waarbij u met één klik tussen hen kunt schakelen.

WordPress Users Sessions Management

Managing WordPress Users’ Sessions

Andere verbeteringen en updates

Toegang tot gebruikersgegevens via WordPress REST API wordt altijd verleend voor beheerdersaccounts, wat betekent dat als "Stop gebruikersopsomming" via REST API is ingeschakeld, alle gebruikers met de beheerdersrol altijd toegang hebben tot gebruikersgegevens.

De aangepaste inlogpaginafunctie is bijgewerkt om mogelijke conflicten met thema's en andere plug-ins te elimineren.

De afhandeling van bestandssysteemfouten die kunnen optreden tijdens het scannen van malware en het controleren van de integriteit is verbeterd: aanvullende diagnostische informatie wordt vastgelegd in het foutopsporingslogboek van Cerber als "Diagnostische logboekregistratie inschakelen" in de scannerinstellingen is ingeschakeld.

Verbeterde compatibiliteit met besturingssystemen die standaard de PHP GLOB_BRACE-constante niet ondersteunen. Op dergelijke systemen produceerde het gebruik van de integriteitscontrole een waarschuwingsbericht in het serverlogboek: PHP Waarschuwing: gebruik van een niet-gedefinieerde constante GLOB_BRACE – aangenomen 'GLOB_BRACE'.

Wat is WP Cerber Security eigenlijk?

Het is een uitgebreide, met vijf sterren beoordeelde en altijd verbeterende beveiligingsoplossing voor WordPress. De plug-in beschermt websites met geavanceerde webapplicatie-firewall (WAF) , malwarescanner en antispam-engine . Versterkt met analytische gegevens van een gespecialiseerde Cerber Security Cloud (CSC) in de professionele versie , biedt het een fenomenaal beveiligingsniveau dat tijd en geld bespaart voor website-eigenaren.

CSC monitort cybercriminele activiteiten over de hele wereld en onderhoudt een real-time database met kwaadwillende IP-adressen die bekend staan om het verspreiden van spam, het aanvallen en binnendringen van websites, het proberen misbruik te maken van softwarekwetsbaarheden en andere soortgelijke vormen van kwaadwillende activiteiten.

Zie ook: Wat was er nieuw in de vorige versie van de plug-in


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.