Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.4


English version: WP Cerber Security 8.4


Het cyberbeveiligingslandschap van vandaag verandert en cybercriminaliteit evolueert. Het is dus cruciaal om ons beveiligingsarsenaal constant te verbeteren. Elke nieuwe release die we maken, maakt WP Cerber nog sterker gebruik van meerdere verbeteringen aan zijn beveiligingsalgoritmen, waarvan sommige zichtbaar zijn, sommige verborgen onder de motorkap.

Meer flexibel toegangsbeleid op basis van land

Krijg meer flexibele en gedetailleerde controle over welke landen zijn toegestaan voor aanmelding bij uw WordPress. Nu kan de op het land gebaseerde GEO-toegangscontrole-engine op rollen gebaseerde toegangsregels configureren, evenals het geavanceerde, op rollen gebaseerde 2FA-beleid . Kortom, u kunt een lijst met landen configureren van waaruit gebruikers zich voor elke rol afzonderlijk kunnen aanmelden. Beheerders kunnen zich bijvoorbeeld alleen aanmelden vanuit Australië en Duitsland, terwijl de rest van de gebruikers zich kunnen aanmelden vanuit de VS, Canada en Brazilië.

Op rollen gebaseerde regels hebben een hogere prioriteit dan algemene regels voor alle gebruikers . Voor IP-adressen in de White IP Access List worden geen van de op land gebaseerde GEO-regels toegepast.

WordPress geo country access policies

Configuring country-based GEO access policies for WordPress

Als een inlogpoging wordt geblokkeerd vanwege een landbeperking, wordt in het activiteitenlogboek die poging gemarkeerd als "Geblokkeerd door landregel".

Tip: om toegang tot het WordPress-dashboard voor ingelogde gebruikers te blokkeren, configureert u een beleid op de beheerpagina Gebruikersbeleid .

Gebruikers sessies management goed gedaan

WordPress heeft geen enkele functie om gebruikerssessies te controleren en beheren. Maar met WP Cerber-sessiemanager krijgt u een krachtig hulpmiddel om deze te beheren en aangemelde gebruikers effectief te beheren.

Gebruik bulkacties om geselecteerde gebruikersessies te beëindigen of om een geselecteerde gebruiker te blokkeren . Gebruik koppelingen op een rij om naar het gebruikersactiviteitenlog te gaan of naar het logboek van alle verzoeken van het IP-adres dat werd gebruikt om in te loggen op de website. Als u Cerber.Hub inschakelt, kunt u gebruikerssessies beheren op een willekeurig aantal websites vanaf één WordPress-dashboard dat er in één klik tussen schakelt.

WordPress Users Sessions Management

Managing WordPress Users’ Sessions

Andere verbeteringen en updates

Toegang tot gebruikersgegevens via WordPress REST API wordt altijd verleend voor beheerdersaccounts, wat betekent dat als "Stop gebruikersentelling" via REST API is ingeschakeld, alle gebruikers met de beheerdersrol altijd toegang hebben tot gebruikersgegevens.

De aangepaste inlogpagina- functie is bijgewerkt om mogelijke conflicten met thema's en andere plug-ins te voorkomen.

De afhandeling van bestandsysteemfouten die kunnen optreden tijdens het scannen van malware en integriteitscontrole is verbeterd: aanvullende diagnostische informatie wordt in Cerber's foutopsporingslogboek vastgelegd als "Diagnostische registratie inschakelen" in de scannerinstellingen is ingeschakeld.

Verbeterde compatibiliteit met besturingssystemen die native de PHP GLOB_BRACE-constante niet ondersteunen. Op dergelijke systemen met behulp van de integriteitscontrole werd een waarschuwingsbericht in het serverlogboek weergegeven: PHP Waarschuwing: gebruik van ongedefinieerde constante GLOB_BRACE – aangenomen 'GLOB_BRACE'.

Wat is WP Cerber Security eigenlijk?

Het is een veelomvattende, vijfsterren beoordeelde en altijd verbeterende beveiligingsoplossing voor WordPress. De plug-in beschermt websites met een geavanceerde webapplicatie-firewall (WAF) , malwarescanner en antispamengine . Versterkt met analytische gegevens van een gespecialiseerde Cerber Security Cloud (CSC) in de professionele versie biedt het een fenomenaal beveiligingsniveau dat tijd en geld bespaart voor website-eigenaren.

CSC houdt toezicht op cybercriminele activiteiten over de hele wereld en onderhoudt een real-time database met kwaadaardige IP-adressen die bekend staan voor het verspreiden van spam, aanvallende en penetrerende websites, pogingen om softwarekwetsbaarheden en andere soortgelijke vormen van kwaadwillige activiteit te misbruiken.

Zie ook: Wat was er nieuw in de vorige versie van de plug-in


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.