Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.4


English version: WP Cerber Security 8.4


Het huidige cyberbeveiligingslandschap verandert en cybercriminaliteit evolueert. Het is dus van cruciaal belang om ons veiligheidsarsenaal voortdurend te verbeteren. Bij elke nieuwe release maken we WP Cerber nog sterker door meerdere verbeteringen aan de beveiligingsalgoritmen te implementeren, sommige zijn zichtbaar, andere zijn verborgen onder de motorkap.

Een flexibeler landgebaseerd toegangsbeleid

Krijg flexibelere en gedetailleerdere controle over welke landen mogen inloggen op uw WordPress. Nu maakt de landgebaseerde GEO-toegangscontrole-engine het configureren van op rollen gebaseerde toegangsregels mogelijk, net als het geavanceerde, op rollen gebaseerde 2FA-beleid . Kortom, u kunt een lijst met landen configureren van waaruit gebruikers voor elke rol afzonderlijk mogen inloggen. Beheerders kunnen bijvoorbeeld alleen inloggen vanuit Australië en Duitsland, terwijl de rest van de gebruikers kan inloggen vanuit de VS, Canada en Brazilië.

Op rollen gebaseerde regels hebben een hogere prioriteit dan algemene regels voor Alle gebruikers . Voor IP-adressen in de White IP Access List worden geen landgebaseerde GEO-regels toegepast.

WordPress geo country access policies

Configuring country-based GEO access policies for WordPress

Als een inlogpoging wordt geblokkeerd vanwege een landbeperking, wordt die poging in het activiteitenlogboek gemarkeerd als 'Geblokkeerd door landregel'.

Tip: Om de toegang tot het WordPress-dashboard voor ingelogde gebruikers te blokkeren, configureert u een beleid op de beheerderspagina Gebruikersbeleid .

Beheer van gebruikerssessies goed gedaan

WordPress heeft van nature geen enkele functie om de sessies van gebruikers te monitoren en te beheren. Maar met WP Cerber session manager krijgt u een krachtig hulpmiddel om ze te beheren en ingelogde gebruikers effectief te controleren.

Gebruik bulkacties om sessies van geselecteerde gebruikers te beëindigen of om een geselecteerde gebruiker te blokkeren . Gebruik links op een rij om naar het gebruikersactiviteitenlogboek te navigeren of naar het logboek van alle verzoeken van het IP-adres dat werd gebruikt voor het inloggen op de website. Als u Cerber.Hub inschakelt, kunt u de sessies van gebruikers op een willekeurig aantal websites beheren vanuit één WordPress-dashboard, waarbij u met één klik ertussen kunt schakelen.

WordPress Users Sessions Management

Managing WordPress Users’ Sessions

Andere verbeteringen en updates

Toegang tot gebruikersgegevens via WordPress REST API wordt altijd verleend aan beheerdersaccounts, wat betekent dat als "Stop gebruikersopsomming" via REST API is ingeschakeld, alle gebruikers met de beheerdersrol altijd toegang hebben tot gebruikersgegevens.

De aangepaste inlogpaginafunctie is bijgewerkt om mogelijke conflicten met thema's en andere plug-ins te elimineren.

De afhandeling van bestandssysteemfouten die kunnen optreden tijdens het scannen van malware en de integriteitscontrole is verbeterd: aanvullende diagnostische informatie wordt vastgelegd in het foutopsporingslogboek van Cerber als "Diagnostische logboekregistratie inschakelen" in de scannerinstellingen is ingeschakeld.

Verbeterde compatibiliteit met besturingssystemen die de PHP GLOB_BRACE-constante niet standaard ondersteunen. Op dergelijke systemen produceerde het gebruik van de integriteitscontrole een waarschuwingsbericht in het serverlogboek: PHP-waarschuwing: gebruik van ongedefinieerde constante GLOB_BRACE – verondersteld 'GLOB_BRACE'.

Wat is WP Cerber Security eigenlijk?

Het is een uitgebreide, vijfsterren- en altijd verbeterende beveiligingsoplossing voor WordPress. De plug-in beschermt websites met een geavanceerde webapplicatie-firewall (WAF) , malwarescanner en antispam-engine . Versterkt met analytische gegevens van een gespecialiseerde Cerber Security Cloud (CSC) in de professionele versie, biedt het een fenomenaal beveiligingsniveau, waardoor website-eigenaren tijd en geld besparen.

CSC houdt cybercriminele activiteiten over de hele wereld in de gaten en onderhoudt een realtime database met kwaadaardige IP-adressen die bekend staan om het verspreiden van spam, het aanvallen en binnendringen van websites, het proberen misbruik te maken van softwarekwetsbaarheden en andere soortgelijke vormen van kwaadaardige activiteit.

Zie ook: Wat was er nieuw in de vorige versie van de plug-in


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.