Releases

WP Cerber Security 8.5.9


English version: WP Cerber Security 8.5.9


Deze versie voegt verschillende kleine functies, verbeteringen en bugfixes toe. Het is ook bijgewerkt en getest om PHP 7.4 volledig te ondersteunen en compatibel te zijn.

  • In het Live Traffic-logboek kunt u nu verzoeken met softwarefouten zoeken en filteren als deze zich hebben voorgedaan. Met twee nieuwe velden in het formulier Geavanceerd zoeken kunt u zoeken op een zin in foutbeschrijvingen en bestandsnamen, of eenvoudigweg alle verzoeken filteren die fouten hebben opgeleverd. Houd er rekening mee dat u vooraf "Softwarefouten opslaan" in de Traffic Inspector-instellingen moet inschakelen.
  • De lay-out van de lijst met slavenwebsites op de hoofdpagina van Cerber.Hub is verbeterd om de lijst nauwkeuriger weer te geven op smalle en mobiele schermen.
  • Als een slavenwebsite de professionele versie van WP Cerber heeft, staat er een PRO-teken in de kolom "WP Cerber". De vervaldatum van de licentie wordt weergegeven als u met de muis over het bord beweegt.

Bugfixes

  • Een bug bij het weergeven van lange bestandsnamen in de Quarantaine van de Security Scanner, waardoor het handmatig verwijderen of herstellen van in quarantaine geplaatste bestanden niet meer mogelijk is.
  • Een bug die het installeren van een geldige licentiesleutel op een Cerber.Hub-masterwebsite vereist om het op afstand configureren van instellingen op slave-websites mogelijk te maken, wat niet het beoogde gedrag is.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.